ingame command

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

ingame command

Berichtdoor Remkot » 04 jan 2014, 17:07


Weet iemand nog hoe je ingame naar een server gaat?

Bij AA3 is het "open dan het ip en dan ga je daar heen.
Dit was toch ook in bfbc2?
Afbeelding

crazy
Offline
Berichten: 257
Lid geworden op: 11 dec 2010, 23:00
Gender: None specified
Flag: Belgium
Status: Offline

Re: ingame command

Berichtdoor crazy » 04 jan 2014, 20:55


dat weet k niet man

Lavalys
Offline
Berichten: 1467
Lid geworden op: 04 apr 2010, 22:00
Locatie: Klimmen
Gender: None specified
Status: Offline

Re: ingame command

Berichtdoor Lavalys » 06 jan 2014, 13:03


open (spatie) ip dacht ik ook kot.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Panic
Offline
Berichten: 619
Lid geworden op: 05 okt 2010, 22:00
Locatie: Goor, Overijssel
Gender: None specified
Flag: Netherlands
Status: Offline

Re: ingame command

Berichtdoor Panic » 06 jan 2014, 20:57


Of "connect [spatie] IP" zonder "" dan, zou ook nog best kunnen.
pa·niek (de; v; meervoud: panieken): algemene, plotselinge, radeloze angst

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: ingame command

Berichtdoor Remkot » 07 jan 2014, 15:58


Bedankt, maar snap nog ff niet hoe ik in de console kom................
Afbeelding


Terug naar “BC2”

Wie is er online


Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast