Wil je ons team versterken?

Gebruikersavatar
Remkot
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Contacteer:
Status: Offline

Wil je ons team versterken?

Bericht door Remkot » 14 feb 2010, 20:17

Over ons

International Freedom Force is ontstaan uit de gedachten om een unieke vorm van online gaming te realiseren. We zijn begonnen in Americas Army 2 als onze eerste grote game en zijn sindsdien bezig ons constant te verbeteren we hebben Americas army 3 en battlefield bad company en battlefield 3 gespeeld in battlfield 4 is de clan een beetje gestopt met het battlefield en terug gevallen met de huidige members op Americas army Proving gounds , hier Voelen we ons thuis!

Het team
Door de jaren heen zijn er al heel veel clans opgestart en uit elkaar gevallen. De reden dat dit niet bij ons gebeurt, is omdat wij een basis van spelers hebben die bereid zijn zich met hart en zien in te zetten voor het team. Als team zijn we heel hecht en iedereen bij -=IFF=- wordt gezien als een volledig lid en hoort vanaf dat moment bij de familie. We hebben een zeer selectief recruitment progamma, hierin wordt gekeken of je in het team/Familie past qua karakter. Op vaardigheden recruten we niet, want iedereen kan leren gamen bij ons.
International Freedom Force hebben wij geen intentie om het beste team te zijn in een game volgens de statische cijfers. Wij beoordelen onze leden niet op hun K/D ratio of hun ingame statistieken en nemen ook geen leden aan gebaseerd op ingame-skills.
Een speler kan altijd worden geleerdt hoe je een spel moet spelen op een goede manier met voldoende instructie, tijd, oefening, motivatie en doorzettingsvermogen Komt dit altijd goed.


Joinen?
Bedankt voor je interesse voor het joinen van International Freedom Force ! Hieronder staat wat informatie, lees dit goed door! Veel succes bij je recruitment

Wie zijn wij?
International Freedom force is een clan waar gezelligheid voorop staat. Ooit begonnen op de Americas army 2 als hoofdgame en nu vooral Americas army Proving ground.Wij Bieden ruimte voor de reguliere spelers die graag wat gezelligheid willen.

Benodigheden
- Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en volwassene gedrag vertonen(Wat niet wil zeggen dat het er enkel strikt aan toe gaat, ja er word ook gelachen) . Met hoge uitzondering nemen we jongeren leden aan in onze clan.
- Je moet beschikken over een goede microfoon.
- Je moet over Teamspeak 3 beschikken en kunnen gebruiken,hier kan je altijd hulp om vragen op ons forum.
- Je moet sociaal zijn, een goed gevoel voor humor hebben en kunnen functioneren in teamverband.
-Geen cheat verleden daar wij een anti cheat clan zijn kunnen en willen we geen enkel member die ooit online gecheat heeft aanvaarden!
- We willen leden die trouw blijven aan de clan, dus geen mensen die om de maand van clan veranderen.

Oke, en nu?
Wanneer je voldoet aan de bovenstaande eisen, kun je aanmelden via het apply forum. (viewforum.php?f=1012) Daarna maak je een nieuw onderwerp aan op het forum met als onderwerp: Apply [je naam], waar je de gevraagde gegevens in plaats. Vanaf het moment dat je dit hebt gedaan kunnen wij de nodige stappen ondernemen.

Recruitment?
Iedereen die wilt joinen moet zich eerst bewijzen. Je hebt 2 tot 4 weken de tijd om je te bewijzen binnen de groep. Het is jouw taak om in contact met de groep te komen, wij zoeken GEEN contact met jou! Na deze periode zal je worden meegedeeld of in de groep past of niet.

Dus als jij wilt joinen, Klik dan op de volgende link: viewforum.php?f=1012 met als onderwerp: Apply [je naam]
Afbeelding

Plaats reactie