Arma3

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 12 apr 2013, 13:48


Als de dedicated files uit zijn, geef me even een seintje, kijken of deze dan op de vps kan draaien.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Stoempie
Offline
Berichten: 701
Lid geworden op: 09 jul 2010, 22:00
Gender: None specified
Flag: Belgium
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Stoempie » 12 apr 2013, 19:27


Ben ook bezig me aant verdiepen in het zelf maken van missies, dat is ook wel heel leuk.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 12 apr 2013, 19:39


Wat zullen de minimum specs voor een server zijn?
Zal iig veel minder zijn dan de game zelf?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Panic
Offline
Berichten: 619
Lid geworden op: 05 okt 2010, 22:00
Locatie: Goor, Overijssel
Gender: None specified
Flag: Netherlands
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Panic » 12 apr 2013, 20:31


http://forums.bistudio.com/showthread.p ... 3552d04a39

Hier staat hoe er een server te hosten valt op een dedi, weet niet of je hier iets mee kan hoor kot, maar denk pleur het er wel even op.
pa·niek (de; v; meervoud: panieken): algemene, plotselinge, radeloze angst

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 12 apr 2013, 20:57


Ja, ik weet hoe dat moet.
Ik moet alleen weten of de specs gelijk zijn aan de game zelf.

Toch bedankt
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 12 apr 2013, 22:03


Ook wel jammer is dat als iemand arma speelt, dat je niet kan zien op welke server om te joinen...........
Afbeelding

Gebruikersavatar
Stoempie
Offline
Berichten: 701
Lid geworden op: 09 jul 2010, 22:00
Gender: None specified
Flag: Belgium
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Stoempie » 12 apr 2013, 22:45


Ja dat vind ik ook wel spijtig maar mischien komt er een friendlist in het volledige spel maar daar twijfel ik aan?
Ik denk dat je beter op ts kan zijn dan, ik was deze avond niet aan het spelen wel met de editor aant klooien.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 12 apr 2013, 22:50


Als ik eens wat moet testen ofzo, roep je mij maar uit bf3 ofzo hoor.........
Afbeelding

Gebruikersavatar
Remkot
Offline
Berichten: 4103
Lid geworden op: 17 nov 2009, 13:00
Locatie: Oosterbeek
Gender: Male
Flag: Netherlands
Contacteer:
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Remkot » 16 apr 2013, 19:18


Testje op de vps.

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Stoempie
Offline
Berichten: 701
Lid geworden op: 09 jul 2010, 22:00
Gender: None specified
Flag: Belgium
Status: Offline

Re: Arma3

Berichtdoor Stoempie » 17 apr 2013, 10:48


Hey, kot dat is fijn man, zin om deze avond al iets te testen ?
Afbeelding


Terug naar “Arma”

Wie is er online


Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast